Privatliv

Server PetrPikora.com är en av de mest krävande teknikerna för HSTS (HTTP Strict Transport Security). HTTP Strikt transportsäkerhet (HSTS) Du kan informera dig om att du har en mekanisk lösning som kan användas för att skapa en webbläsare som kan downgrade utoky a zjednodušuje och protu únosu spojení (tzv. kaka kapning). Mekanismerna är oöverträffade, och det är en webbläsare som ser till att det är viktigt att du får en snabb och säker hantering av HTTPS-protokollet. HSTS definuje RFC 6797. Web server server HSTS pomocí HTTP hlavičky Strikt-Transport-Security, Která svou hodnotou definuje časový úsek, po který může prohlížeč přistupovat k serveru výhradně zabezpečeně. HSTS är en av de ledande leverantörerna av nätverksprodukter (odposlechy) en aktivním síťovým útokům. Díky HSTS-mekanismen kan vara utrustade med en man-i-mitten-utkallning, och det är en bra fråga om att du ska kunna hitta en lösning på en webbläsare. Staráme se o vaši bezpečnost!

Zasady ochrany osobních údajů

Vår hemsida behöver du följande information om ditt besök:

Informace, které jsou nepovinné a jenž uživatelé poskytují dobrovolně. Jedná se o jméno, případně přezdívku, e-postadressen och du kan se adressen på webben. Toto jsou dobrovolně poskytnuté informace pro pro účast v komentářích ke článku, popřípadě pro odběr odpovědí k těmto komentářům av návštěvní knize.

Passivt insamlad information (dvs.. Emot utan du aktivt tillhandahåller informationen) med hjälp av olika tekniker och metoder, såsom Internet Protocol-adresser, cookies, Internet Taggar andra. Denna information kommer att möjliggöra bättre anpassa innehållet till våra användare och kommer att hjälpa annonsörer och sponsorer bättre förstå våra besökare .

När du är på webbsidan, vänligen se till att reklamfilmerna är lagrade på din webbsida. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adress, e-postadress eller telefonnummer), och du kan se till att du har en webbläsare som är ansvarig för reklam med hjälp av en länk till din väns e-postadress.

Google, som en tredje part, använder för att visa annonser på denna webbplats cookies. DART-cookien kan Google kan visa annonser till användare baserat på deras besök på denna och andra webbplatser på Internet.

Uživatelé se mohou po přečtení Sekretesspolicy för annonsering och Googles innehållsnätverk z používání souborů cookie DART unsubscribe.

De flesta webbläsare är automatiskt inställd på att acceptera cookie-filer, men din webbläsare kan ställas in så att neka alla cookies eller för att indikera att en cookie skickas. Vissa funktioner och tjänster Google kanske inte fungerar korrekt om cookies är inaktiverade.

Om du vill kan du när som helst vägra cookie-filer från Google Inc v Obsahové síti Google prostřednictvím Avvisa Double cookies.

Annonsering Cookie-borttagningsplugin permanent Internet-anslutning för Internet-nätverksprogramvara Firefox en Internet Explorer-kod "DoubleClick-cookie", men du kan inte hitta den här webbsidan för att få tag i det här programmet.

Vem vi är

I det här avsnittet bör du ange webbadressen till din webbplats, samt namnet på företaget, organisationen eller personen som driver den här webbplatsen och rätt kontaktinformation.

Mängden information du behöver göra varierar beroende på europeiska eller nationella bestämmelser och lagar. Till exempel måste du ange en fysisk adress, företagsidentifikationsnummer.

Doporučený text: Vår webbadress är: https://petrpikora.com.

Vad vi samlar in och varför samlar vi dem

I det här avsnittet bör du ange vilken personlig information du samlar in från användare och besökare på din webbplats. Dessa kan exempelvis vara transaktionsdata - inköpsinformation; teknisk data - information om kakor och personlig information - användarkontoinformation och e-postadress.

Du bör också ge information om insamling och lagring av känsliga personuppgifter, t.ex. hälsodata.

Förutom att du anger de personuppgifter du samlar måste du ange varför du samlar dem. Dessa förklaringar måste ta hänsyn till antingen den rättsliga grunden för insamling och lagring av personuppgifter eller användarens aktiva samtycke.

Personlig information skapas inte enbart genom att interagera med din webbplats. Personliga data genereras också av tekniska processer som kontaktformulär, kommentarer, cookies, analytics och inbyggd data från tredje part.

Som standard samlar WordPress inte någon personligt identifierbar information om besökare och samlar bara in data som visas på administratörssidan "Profil" för registrerade användare. Några av dina plugin-program kan dock hämta personuppgifter. Nedan bör du lägga till motsvarande information nedan.

Komentáře

I det här avsnittet bör du ange vilken information som spelas in genom kommentarer. Nedan ger vi information om vilka grundläggande data WordPress samlar in.

Doporučený text: När besökare kommenterar denna webbplats samlas de uppgifter som visas i kommentarformuläret, besökarens IP-adress och användaragentsträngen som definierar webbläsaren, för att upptäcka spam.

Gravatar kan förses med en anonym sträng som skapats från din e-postadress (även känd som hash) för att avgöra om du använder den här tjänsten. Gravatar Sekretesspolicy finns här: https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts är din profilbild synlig för allmänheten i samband med din kommentar.

Genomsnittlig

I det här avsnittet bör du ange vilka data som får publiceras till användare som kan ladda upp mediefiler. Alla uppladdade filer är vanligtvis allmänt tillgängliga.

Doporučený text: Om du överför bilder till den här webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbyggd platsdata (EXIF GPS). Besökare kan ladda ner och visa eventuella platsdata från bilder på webben.

Kontaktformulär

WordPress innehåller inte kontaktformulär som standard. Om du använder en kontaktinpluggning använder du det här avsnittet för att ange vilka personuppgifter som spelas in när någon skickar en kontaktformulär och hur länge du lagrar den informationen. Du kan till exempel ange att du lagrar information som mottagits av kontaktformuläret under en viss tid för kundservice, men du använder inte denna information för marknadsföring.

Cookies

I det här avsnittet bör du ange vilka cookies dina webbplats använder, inklusive de som skapar pluginprogram, sociala medier och analyser. Nedan finns de cookies som installeras av WordPress som standard.

Doporučený text: Om du lägger till en kommentar på vår webbplats kan du låta oss spara ditt namn, e-postadress och webbplats till cookies. På detta sätt försöker vi öka din komfort när du skriver en ny kommentar, så du behöver inte fylla i det igen. Dessa kakor kommer att vara ett år.

Om du har ett konto och loggar in på den här sidan anger du en tillfällig cookie för att verifiera att din webbläsare tar emot cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och kommer att avbrytas när webbläsaren är stängd.

När du loggar in, ställer vi också upp flera cookies för att lagra din inloggningsinformation och för att ställa in skärmdisplayen. Loggade kakor har en livstid på två dagar och visar inställnings cookies under ett år. Om du bekräftar alternativet "Kom ihåg mig" kommer din inloggning att ta två veckor. Om du loggar ut från ditt konto, kommer inloggningskakorna att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel, lagras en annan cookie i din webbläsare. Den här cookien innehåller inga personuppgifter och anger bara post-id som du just redigerat. Giltigheten löper ut efter 1 dagar.

Infogat innehåll från andra webbplatser

Doporučený text: Inlägg på den här webbplatsen kan innehålla inbyggt innehåll (till exempel, videa, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om en besökare besökt en annan webbplats.

Den här webbplatsen kan samla in data om dig, använda cookies, infoga spårning från tredje part och spåra din interaktion med det här inbäddade innehållet, inklusive spårningsinteraktioner med inbäddat innehåll om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

analys

I det här avsnittet bör du ange vilket analysverktyg du använder, hur användarna kan välja bort spårning, och du bör också ge en länk till sekretessinformationen från din leverantör av analytiker.

Som standard samlar WordPress inga analytiska data. Men många värdkonton samlar in några anonyma data. Du kan också installera WordPress-plugin som tillhandahåller analystjänster. Lägg till information från det här pluginet här.

Med vilka vi delar dina data

I det här avsnittet bör du ge namn och en lista över alla tredjepartsleverantörer med vilka du delar en webbdata inklusive partners, molntjänster, betalning gateways och tredjepartsleverantörer, samtidigt ange vilken information du delar med dem och varför. Om möjligt, vänligen ge länkar till sin egen integritetspolicy.

Som standard tillhandahåller WordPress inte någon personlig information till någon annan.

Hur länge lagras dina data?

I det här avsnittet bör du förklara hur länge du lagrar personuppgifter som samlas in eller bearbetas av den här webbplatsen. Medan du måste ha ett schema, med information om hur länge du lagrar varje dataset och varför du håller den, kanske den här informationen inte visas här. Du kan till exempel ange att du behåller dina kontaktformulärsrekord i sex månader, analytiska data i ett år och kundköpsregister i tio år.

Doporučený text: Om du lägger till en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att hållas obestämd. Uppgifterna lagras i syfte att automatiskt identifiera och godkänna alla efterföljande kommentarer snarare än att hålla dem i modereringskö.

För användare som registrerar sig på den här webbplatsen (om de har det här alternativet) lagrar vi också personlig information som de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller ta bort sin personliga information (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webmasters kan också visa och redigera denna information.

Vilka är dina rättigheter?

I det här avsnittet bör du förklara vilka rättigheter användare har över sina uppgifter och hur de kan överklaga dem.

Doporučený text: Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lagt till kommentarer här kan du begära en fil med den personuppgifter som vi har om dig, inklusive all information du har lämnat oss. Du kan också begära att du tar bort personuppgifter som vi har om dig. Det här alternativet innehåller inte data som vi måste behålla av administrativa, rättsliga eller säkerhetsskäl.

Var skickar du dina uppgifter?

Det här avsnittet bör lista alla överföringar av data om din webbplats utanför Europeiska unionen och beskriva hur dessa data skyddas av europeiska integritetsstandarder. Det här avsnittet kan innehålla ditt webbhotell, molnlagring eller andra tredjepartstjänster.

Europeisk dataskyddslagstiftning kräver att information om EU: s befolkning som överförs utanför EU skyddas av samma regler och lagar som om uppgifterna var baserade i Europa. Därför, förutom att sätta lokaliseringsuppgifter bör du beskriva hur du se till att dessa normer uppfylls, antingen av dig eller tredje part, oavsett om ett sådant avtal som klausuler integritetsskydd av standardkontrakt eller bindande bolagsregler .

Doporučený text: Besökarnas kommentarer kan skannas via en automatiserad skräppostdetektion som kan lokaliseras utomlands.

Din kontaktinformation

I det här avsnittet bör du ange en kontaktmetod för frågor om integritet. Om du är skyldig att ha en agent, ange även deras namn och fullständiga kontaktuppgifter.

Ytterligare information

Om du använder en webbplats för kommersiella ändamål och hantera komplexa insamling eller behandling av personuppgifter bör utöver dina principer även innehålla följande uppgifter.

Hur skyddar vi din personliga information

I det här avsnittet bör du förklara vilka åtgärder du har vidtagit för att skydda användardata. Du kan till exempel ge information om tekniska åtgärder, till exempel: kryptering; säkerhetsåtgärder som multi-factor verifiering; och andra åtgärder som personalutbildning inom området personskydd. Om du har gjort en konsekvensbedömning av personuppgifter kan du också nämna det.

Vilka är förfarandena för läckage av information?

I det här avsnittet bör du förklara vilka förfaranden som finns tillgängliga för att hantera dataläckage, oavsett om det är potentiellt eller verkligt, såsom interna rapporteringssystem, kontaktmekanismer eller belöningsbelöningar.

Vilka tredje parter samlar vi in ​​personuppgifter från?

Om din webbplats tar emot användardata från tredje part, inklusive annonsörer, måste den här informationen inkluderas i avsnittet av ditt sekretessmeddelande som behandlar information från tredje part.

Vilket automatiskt beslut fattar vi och / eller profilerar användardata

Om din tillhandahåller tjänster som inkluderar automatiserad beslut - till exempel så att kunderna kan ansöka om kredit eller samla in data till reklam profil - du måste sätta dessa processer, och innehålla information om hur denna information används, vad som gjorde beslutet att dessa aggregerade uppgifter och vilka rättigheter de har användare över beslutet utan mänsklig intervention.

Informationsskyldighet för reglerad industri

Om du är medlem i den reglerade industrin eller om du är föremål för annan integritetslagstiftning, kan du bli ombedd att lämna nödvändig information.

Sekretesspolicy för PetrPikora.com

Om du behöver mer information eller har frågor om vår policy får du gärna kontakta oss via e-post Privatliv.

På www.PetrPikora.com anser vi att integriteten för våra besökare att vara oerhört viktigt. Denna sekretesspolicy dokumentet beskriver i detalj de typer av personuppgifter samlas in och registreras av www.PetrPikora.com och hur vi använder den.

Loggfiler
Liksom många andra webbplatser, gör www.PetrPikora.com användning av loggfiler. Dessa filer Merel loggar besökare till webbplatsen - Vanligtvis ett standardförfarande för värdföretag och en del av hosting-tjänster: s analys. Informationen i loggfiler inkluderar Internet Protocol (IP) adresser, typ av webbläsare, Internet Service Provider (ISP), datum / tidsstämpel, med hänvisning / exit sidor, och möjligen antalet klick. Denna information används till The analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarens rörelse runt på webbplatsen, och samla demografisk information. IP-adresser, torka och annan information inte är kopplade till någon information som är personligt identifierbar.

Cookies och Web Beacons
www.PetrPikora.com använder cookies för att lagra information om besökare preferenser, för att spela in användarspecifik information om vilka sidor besökaren åtkomst till eller besök, och att anpassa eller anpassa vår webbsida innehåll baserat på besökarnas webbläsare typ eller annan information som besökaren skickar via deras webbläsare.

DoubleClick DART Cookie

→ Google, som tredjepartsleverantör, använder cookies för att visa annonser på www.PetrPikora.com.
→ Googles användning av DART-cookien gör det möjligt att visa annonser till besökarna på webbplatsen baserat på deras besök på www.PetrPikora.com och andra webbplatser på Internet.
→ Användare kan välja bort användningen av DART cookie genom att besöka Googles annonsnätverk och innehållsnätverk sekretesspolicy på följande webbadress - http://www.google.com/privacy_ads.html

Våra Reklam Partners

Några av våra reklam parter kan använda cookies och web beacons på vår webbplats. Våra reklam partners inkluderar .......

  • Google

Även om alla dessa reklampartners har sin egen sekretesspolicy för deras webbplats, är en uppdaterad och hyperlänkad resurs hållas här: Sekretesspolicy.
Kan du konsultera denna lista för att hitta den integritetspolicy är för vart och ett av reklampartner www.PetrPikora.com.

Dessa tredje parts annons-servrar eller annonsnätverk använder teknik i sina respektive Annonser och länkar som visas på www.PetrPikora.com och som skickas direkt till din webbläsare. De får automatiskt din IP-adress när detta inträffar. Andra tekniker (såsom cookies, JavaScript eller Webbfyrar) kan också användas av vår webbplats från tredje part annonsnätverk för att mäta effektiviteten i sina reklamkampanjer och / eller för att anpassa reklamen innehåll som du ser på webbplatsen.

www.PetrPikora.com har ingen tillgång till eller kontroll över cookies proposition som används av tredje part annonsörerna.

Tredjeparts Sekretesspolicyer

Du bör rådfråga respektive sekretesspolicy av dessa tredje parts annons-servrar för mer detaljerad information om sin praxis liksom för instruktioner om hur man väljer ut vissa metoder. www.PetrPikora.com sekretesspolicy gäller inte, och vi kan inte kontrollera verksamhet, torka eller andra annonsörer webbplatser. Du kan hitta en omfattande lista över förslag sekretesspolicy och deras länkar hit: Sekretesspolicy Länkar.

Om du vill stänga av cookies, kan du göra det via ditt individuella webbläsare alternativ. Mer detaljerad information om cookie-hantering med särskild webbläsare finns på de webbläsare respektive webbplatser. Vad är cookies?

Barnens Information
Vi anser att det är viktigt att ge extra skydd för barn på nätet. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att spendera tid online med sina barn att observera, delta i och / eller övervaka och styra sin onlineaktivitet. www.PetrPikora.com samlar inte medvetet någon personligt identifierbar information från barn under 13s ålder. Om en förälder eller vårdnadshavare anser att www.PetrPikora.com i sin databas har den personligt identifierbara informationen för ett barn under 13, kontakta oss omgående (med hjälp av kontakten i första stycket) och vi kommer att göra vårt bästa för att försöka för att omedelbart ta bort sådan information från våra register.

Integritetspolicy online Endast
Denna integritetspolicy gäller endast våra online-aktiviteter och gäller för besökare till vår hemsida och när det gäller information som delas och / eller samlats där. Denna policy gäller inte någon information som samlas in offline eller via andra än denna webbplats kanaler.

Samtycke
Genom att använda vår hemsida, samtycker du härmed till vår integritetspolicy och godkänner dess villkor.

Integritetspolicy Online Godkänd Site

uppdatering
Denna sekretesspolicy uppdaterades senast den: söndag, augusti 27th, 2017.
Ska vi uppdaterar, ändra eller göra några ändringar i vår integritetspolicy, kommer dessa förändringar att publiceras här.

Detta prov språk innehåller grunderna för vilka personuppgifter din butik kan samla, lagra och dela, samt vem som kan ha tillgång till den data. Beroende på vilka inställningar som är aktiverade och vilka ytterligare plugins som används, varierar specifik information som delas av din butik. Vi rekommenderar att du konsulterar en advokat när du bestämmer vilken information som ska offentliggöras i din integritetspolicy.

Vi samlar information om dig under kassan i vår butik.

Vad vi samlar och lagrar

Medan du besöker vår webbplats följer vi:

  • Produkter du har sett: Vi använder det här för att till exempel visa produkter som du nyligen har tittat på
  • Plats, IP-adress och webbläsartyp: Vi använder det här för att skatta skatt och frakt
  • Fraktadress: Vi ber dig att ange det här så kan vi till exempel beräkna frakt innan du beställer och skickar beställningen!

Vi använder också cookies för att hålla reda på innehållet i kundvagnen medan du surfar på vår webbplats.

Obs! Du kanske vill detaljera din cookie policy och länka till den sektionen härifrån.

När du köper från oss kommer vi att be dig information, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter och valfri kontoinformation som användarnamn och lösenord. Vi kommer att använda denna information för ändamål, till exempel, till:

  • Skicka din information om ditt konto och din beställning
  • Svara på dina önskemål, inklusive återbetalningar och klagomål
  • Processbetalningar och förhindra bedrägeri
  • Ställ in ditt konto för vår butik
  • Överensstämma med eventuella lagliga skyldigheter som vi har, såsom beräkning av skatter
  • Förbättra våra butikserbjudanden
  • Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem

Om du skapar ett konto lagrar vi ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, som används för att fylla i kassan för framtida beställningar.

Generellt Vi lagrar information om dig så länge som vi behöver informationen för de ändamål för vilka vi samlar in och använder det, och vi är inte juridiskt krävs för att fortsätta att hålla den. Vi lagrar till exempel orderinformation för XXX år för skatt och bokföring. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

Vi kommer även att lagra kommentarer eller kommentarer om du väljer att lämna dem.

Vem i vårt lag har tillgång

Medlemmar i vårt team har tillgång till den information du ger oss. Till exempel kan både administratörer och butikshanterare få tillgång till:

  • Beställ information som vad som köptes, när den köptes och var den skulle skickas, och
  • Kundinformation som ditt namn, e-postadress och fakturerings- och fraktinformation.

Våra medarbetare har tillgång till denna information för att hjälpa till att uppfylla beställningar, bearbeta återbetalningar och stödja dig.

Vad vi delar med andra

I det här avsnittet ska du lista vem du delar data med och för vilket ändamål. Detta kan innefatta, men inte begränsat till, analys, marknadsföring, betalnings gateways, fraktleverantörer och tredjepartskontor.

Vi delar information med tredje part som hjälper oss att ge våra beställningar och lagra tjänster till dig. till exempel -

Betalningar

I det här avsnittet bör du lista vilka tredjeparts betalningsprocessorer du använder för att ta ut betalningar i din butik eftersom dessa kan hantera kunddata. Vi har inkluderat PayPal som ett exempel, men du bör ta bort det här om du inte använder PayPal.

Vi accepterar betalningar via PayPal. När du behandlar betalningar skickas några av dina data till PayPal, inklusive information som krävs för att bearbeta eller stödja betalningen, till exempel inköpsbeloppet och faktureringsinformationen.

Vänligen se PayPal: s sekretesspolicy för mer detaljer.

Genom att använda denna förlängning kan du lagra personuppgifter eller dela data med en extern tjänst. Läs mer om hur detta fungerar, inklusive vad du kanske vill inkludera i din integritetspolicy.

Källa: Slider Revolution

Om du använder Google Web Fonts (standard) eller spelar video eller ljud via YouTube eller Vimeo i Slider Revolution, rekommenderar vi att du lägger till motsvarande textfras för din sekretesspolis:

Youtube

Vår webbplats använder plugins från YouTube, som drivs av Google. Sidans operatör är YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Om du besöker en av våra sidor med ett YouTube-plugin har du upprättat en anslutning till YouTube-servrar. Här informeras YouTube-servern om vilka av våra sidor du har besökt.

Om du är inloggad på ditt YouTube-konto kan YouTube associera ditt surfande beteende direkt med din personliga profil. Du kan förhindra detta genom att logga ut från ditt YouTube-konto.

YouTube används för att göra vår hemsida tilltalande. Detta utgör ett motiverat intresse enligt art. 6 (1) (f) DSGVO.

Ytterligare information om hantering av användardata finns i skyddsdeklarationen för YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Vår hemsida använder funktioner som tillhandahålls av Vimeo video- portalen. Denna tjänst tillhandahålls av Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York, 10011, USA.

Om du besöker en av våra sidor med ett Vimeo-plugin upprättas en anslutning till Vimeo-servrar. Här informeras Vimeo-servern om vilka av våra sidor du har besökt. Dessutom kommer Vimeo att få din IP-adress. Detta gäller även om du inte är inloggad på Vimeo när du besöker vårt plugin eller inte har ett Vimeo-konto. Informationen överförs till en Vimeo-server i USA där den är lagrad.

Om du är inloggad på ditt Vimeo-konto kan du med Vimeo associera ditt surfande beteende direkt med din personliga profil. Du kan förhindra detta genom att logga ut från ditt Vimeo-konto.

För mer information om hur du hanterar användardata, se Vimeos sekretesspolicy på https://vimeo.com/privacy.

Googles webbfonter

För enhetlig representation av teckensnitt använder denna sida webbfonter som tillhandahålls av Google. När du öppnar en sida laddar webbläsaren de nödvändiga webbsidorna i webbläsarens cache för att visa texter och teckensnitt korrekt.

För detta ändamål måste din webbläsare upprätta en direktanslutning till Googles servrar. Google blir således medveten om att vår webbsida har nåts via din IP-adress. Användningen av Google Web-teckensnitt är gjort i intresse för en enhetlig och attraktiv presentation av vårt plugin. Detta utgör ett motiverat intresse enligt art. 6 (1) (f) DSGVO.

Om din webbläsare inte stöder webbfonter används en vanlig typsnitt av din dator.

Ytterligare information om hantering av användardata finns på https://developers.google.com/fonts/faq och i Googles sekretesspolicy på https://www.google.com/policies/privacy/.

Soundcloud

På våra sidor kan plugins i SoundCloud sociala nätverk (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, Storbritannien) integreras. SoundCloud-pluginsna kan kännas igen av SoundCloud-logotypen på vår webbplats.

När du besöker vår webbplats etableras en direktanslutning mellan din webbläsare och SoundCloud-servern via plugin. Detta gör det möjligt för SoundCloud att få den information som du har besökt vår webbplats från din IP-adress. Om du klickar på knapparna "Gilla" eller "Dela" när du är inloggad i ditt SoundCloud-konto kan du länka innehållet på våra sidor till din SoundCloud-profil. Det betyder att SoundCloud kan associera besök på våra sidor med ditt användarkonto. Vi vill påpeka att vi som leverantör av dessa sidor inte har kännedom om innehållet i den överförda data eller hur den kommer att användas av SoundCloud. För mer information om SoundClouds sekretesspolicy, gå till https://soundcloud.com/pages/privacy.

Om du inte vill att SoundCloud ska associera ditt besök på vår webbplats med ditt SoundCloud-konto, logga du ut från ditt SoundCloud-konto.

delning
Vänta...